DIY

Ny yndlingskjole

thumbnail_img_4514

Der sprang en ny yndlingskjole ud af symaskinen i lørdags, godt hjulpet på vej af lidt god musik i ørerne og et glas rødvin 🙂

Da jeg fik ryddet op i stoflageret forleden, kiggede jeg alt stoffet igennem, og fik ideen til denne kjole. Det er min teori, at nye kreative ideer bedre kan komme frem, når rodet efter gamle, ufærdige projekter er væk.

Kjolen er syet efter mit sædvanlige topmønster, som er klippet lidt kortere end normalt, og så er skørtet syet på efterfølgende. Kjolen har fået en lidt anderledes silhuet, end hvad jeg normalt går med, og det er virkelig skønt med en forandring.

Stoffet er oprindelig købt til at sy et pencilskirt, og har ligget på lager i flere år, så jeg har både fået en ny kjole (som jeg allerede har brugt en gang) og har fået ryddet lidt op i stoflageret. Win-Win 🙂

6 kommentarer

 • Malin

  Tillykke med din nye kjole – den er virkelig blevet flot! Jeg tror du har helt ret i, at det giver noget energi at få ryddet ud blandt ufærdige projekter. Jeg har rigtig mange af dem som blot mangler den sidste lille detalje, men hånden på hjertet, tror jeg aldrig at jeg kommer få det gjort. Hvis ikke jeg har gjort det indtil nu, så gør jeg det nok heller ikke lige pludselig. Det gør mig bare så ondt med alle de timer man allerede lagt i projekterne… Og nogen gange også kroner og øren…

  • Jane

   Tusind tak. Jeg er virkelig også glad for den! Jeg har virkelig haft god erfaring med at trevle gamle (strikke-)projekter op, eller give dem videre til nogen, som ville have glade af at gøre dem færdig. Du binder energi og tanker i projekter, som du mentalt egentlig er helt færdig med! Og de timer og penge, som er gået til de ufærdige projekter, de er jo brugt allerede 🙂 Lad det gå 🙂

 • Johanne

  hvor er den fin!
  Jeg vil så gerne rydde ud i mit stof helvede, som har taget overhånd det sidste år. Har mange følelser forbundet med visse stof-rester, men de giver ikke noget til mig, og kun minus på inspirationskontoen, så de skal bare ud. Tror jeg.

  • Jane

   Tusind tak – jeg er virkelig også glad for den. Du skal så meget få ryddet ud i stoffet, det frigiver virkelig kreativ energi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.