Frugal Friday

Frugal Friday

IMG_1378

  1. Mine drenge er startet til fodbold, hvilket naturligvis kræver en lille opgradering af udstyr. Som en start kan de sagtens bare træne i noget blødt tøj, men fodboldstøvler er et minimum, har jeg ladet mig fortælle. I mandags var jeg et smut i den lokale genbrug og på skohylden stod der to par fodboldstøvler og bød sig til, og i netop de rigtige størrelse. Jeg ved, at der er mange der har holdninger til at genbruge fodtøj til børn, og det er heller ikke noget vi normalt praktiserer. Men netop et par støvler, som kun skal bruges en time om ugen, indtil de vokser fra dem, det kan mit mor-hjerte godt klare.
  2. Ugens andet genbrugsfund var et par ubrugte lange bukser til lillebror, og en fin stribet trøje til mig (elsker!!! striber). Den samlede pris var 30 kroner.
  3. Torsdag var vi først hjemme til at lave mad klokken 18, men var ikke i humør til rugbrød, som ellers tit er nødløsningen. Istedet fandt jeg tre rester i fryseren: ris, flødesovs og en sjat kød-og melboller. Alt røg i en gryde med lidt ekstra vand, bouillon og frosne ærter, og blev til en ganske hæderlig omgang ruskomsnusk. Min kæreste var lidt skeptisk, men lillebror spiste det med stor glæde.
  4. Vi er stille og roligt ved at komme på plads med møblerne i stuen. De fleste møbler har vi købt brugt, men vi har også købt nyt-nyt, der hvor det gav mening. Vi fik et vitrineskab til overs, og efter 5 timer på DBA var det solgt. To dage efter hentede de det, og bar det selv ud til bilen. Så nu har vi penge på kontoen, og der er et skab mindre, der fylder op på genbrugspladsen. Win-win.
  5. Jeg køber aldrig to-go kaffe i hverdagen. Jeg drikker kaffen hjemme, eller på arbejdet. Jeg bruger aldrig penge på blade, men dribler forbi biblioteket indimellem og læser ti på én gang. Jeg køber ikke lottokuponer eller lignende.  Alle disse ting koster kun småbeløb, men samlet over en uge eller en måned, så bliver selv små beløb til en hel del. Hvis jeg fik stor glæde af en daglig kop kaffe i toget, så ville jeg ikke skære det fra, men jeg vil hellere spare pengene og betale af på gæld, rejse eller spise sushi med mine drenge. Det giver mig glæde.

Iøvrigt så har kæresten nu haft sin “nye” sweater på flere gange, den passer perfekt og han kan fint forlige sig med, at den er købt brugt. Så måske har jeg fået omvendt ham også 🙂

God weekend derude.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.