7 In DIY

Strik i brug #9

foto994

English recap: I adapted a pattern for a children cardigan to be a sweater that fitted me. It is knitted on needles size 2,5 which turned out to be a bit of a stretch but I made it through, and I love it.

Efter at have strikket en MINI cardigan til lillebror, mens han stadig lå i maven, fik jeg den idé, at det også ville være en fin opskrift i voksen-størrelse. Så jeg kastede mig ud at forstørre opskriften, så den passede til mig. Det var lidt et selvmål at strikke en voksen sweater på pinde 2,5, men jeg fik ekstra motivation, da maven igen var væk og jeg kunne se frem til at få den på.

Jeg har brugt højlandsuld fra Garnudsalg.dk og den holder ret fint i brug, selvom sweateren efterhånden er et par år gammel og jeg i netop de år har haft en hverdag, hvor jeg har haft lillebror meget på armen.

I disse dage nyder vi en forlænget weekend, med hele fire dage fri. Vi har været på legepladser og besøgt to hold, søde og gæstfrie vennepar. I eftermiddag har vi taget konsekvensen af de aktive dage, og bare været hjemme, set tegnefilm og spist popcorn.

Nu vil jeg, trods to ventende projekter, starte et helt nyt projekt, fordi jeg har fået en idé. Mon ikke de fleste strikke-tosser kender det 🙂

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Line / alleelskeragnes
  16. maj 2015 at 21:17

  Jeg elsker det bærestykke. Det er så fint og klassisk! Tror du har vist blusen på IG? Lyder som dejlig weekend I har haft!

  • Reply
   projecthandmade2014
   20. maj 2015 at 10:52

   Mange tak. Jeg tror også, at jeg har vist den frem før – den er en af favoritterne 🙂

 • Reply
  Susanne
  18. maj 2015 at 16:15

  Hvor er den bare flot – du er altså et geni til at designe enkle, lette og smukke modeller.
  Kommer opskriften på Ravelry ligesom de andre?

  • Reply
   projecthandmade2014
   20. maj 2015 at 17:23

   Tusind tak 🙂 Netop denne model kommer ikke som opskrift, jeg synes den ligner MINI designet for meget, så jeg ville føle at jeg kopierede.

 • Reply
  Susanne
  23. maj 2015 at 11:26

  Nå, det var en skam – vil du have noget imod, hvis jeg forsøger at lave noget der ligner? – Jeg synes bare den er sød og kunne godt tænke mig at lave sådan en.

 • Reply
  Susanne
  25. maj 2015 at 18:02

  Tusind tak for dit svar. Jeg går i gang med den så snart jeg er færdig med at strikke den helt perfekte cardigan 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.