DIY

NeverNotKnitting

foto(60)

Jeg strikker. Meget. Og får tit spørgsmålet, hvordan jeg finder tiden.

foto(61)

Sandheden er ganske enkelt, at jeg strikker når som helst, jeg kan komme til det. Når drengene sover om aftenen, når vi ser disney sjov på sofaen fredag aften, når jeg ser en film, når jeg kører i bil (som passager) og under flyveturen (og ja, ihvertfald indenrigs kan man sagtens have strikkepinde med).

foto(62)

Weekendmorgener står jeg tidligt op og nyder min morgenmad, en kop kaffe og lidt strik før drengene følger efter.

foto(65)

Forrige mandag strikkede jeg i en biograf på Frederiksberg sammen med en flok garn-gale piger. Tak til Astrid (http://www.rocknrollhausfrau.dk/) for at føre den fantastiske, skøre og unikke idé ud i livet.

foto(66)

Jeg strikker på legepladsen, i bussen, når aftensmaden er sat over og passer sig selv, når jeg snakker i telefon (med headset) og når jeg venter på at drengene har lagt sig til at sove.

foto(64)

Kort sagt: Næsten altid. Strikning er min meditation og jeg tror på, at det gør mig til et mere afbalanceret menneske og ihvertfald har jeg markant nemmere ved at holde varmen om vinteren 🙂

foto(63)

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.