5 In DIY

NeverNotKnitting

foto(60)

Jeg strikker. Meget. Og får tit spørgsmålet, hvordan jeg finder tiden.

foto(61)

Sandheden er ganske enkelt, at jeg strikker når som helst, jeg kan komme til det. Når drengene sover om aftenen, når vi ser disney sjov på sofaen fredag aften, når jeg ser en film, når jeg kører i bil (som passager) og under flyveturen (og ja, ihvertfald indenrigs kan man sagtens have strikkepinde med).

foto(62)

Weekendmorgener står jeg tidligt op og nyder min morgenmad, en kop kaffe og lidt strik før drengene følger efter.

foto(65)

Forrige mandag strikkede jeg i en biograf på Frederiksberg sammen med en flok garn-gale piger. Tak til Astrid (http://www.rocknrollhausfrau.dk/) for at føre den fantastiske, skøre og unikke idé ud i livet.

foto(66)

Jeg strikker på legepladsen, i bussen, når aftensmaden er sat over og passer sig selv, når jeg snakker i telefon (med headset) og når jeg venter på at drengene har lagt sig til at sove.

foto(64)

Kort sagt: Næsten altid. Strikning er min meditation og jeg tror på, at det gør mig til et mere afbalanceret menneske og ihvertfald har jeg markant nemmere ved at holde varmen om vinteren 🙂

foto(63)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Charlotte Petersen
  29. september 2014 at 8:39

  åh er så glad for at høre at der er andre strikkegale derude, jeg strikker også konstant. Min mor har billeder fra da hun arbejdede på kontor, hvor man kan se at alle kvinderne sad og strikkede til møderne og mændene røg. Kunne vi indføre det igen (altså helst ikke røgen til møderne, men strikken ;))

  • Reply
   projecthandmade2014
   2. oktober 2014 at 19:15

   Jeg ville elske at kunne strikke på arbejde under møder, men jeg tror at folk ville kigge lidt skævt:) #nevernotknitting 🙂

 • Reply
  Heidi
  29. september 2014 at 13:49

  Hei – jeg følger deg ivrig på instagram og via din blogg. Du vil være så perfekt å ha med i Woolspire der bl.a. jeg blogger. Har du lyst til å høre mer, helt iforpliktende så send meg en email: heidi@woolspire.com
  ps linker til min blogg i signaturen her 🙂

 • Reply
  Ingrid
  3. oktober 2014 at 15:36

  Amen! I hear you, knitting sister;-)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.