Madopskrift

Opskrift: Squash-fiskefrikadeller

Min opskrift på squash-fiskefrikadeller opstod i sommers, da min kreativitet blev testet af vores ivrigt producerende squashplante. Kombineret med et tilbud på fiskefars i den lokale netto, så denne ret dagens lys. Som min mor udtalte, så smager de ikke særligt meget af fisk, hvilket er en fordel i visse situationer, hvis man har fiskeforskrækkede børn (hvilket vi ikke har) – men jeg luner mig bare ved tanken om, at jeg sniger en stor mængde grøntsager i drengene – sådan lidt af omveje. Hvis man iøvrigt er i besiddelse af mere grøntsags-skræmte børn end vores, så kan man skrælle squashen før den rives, men jeg vil helst bruge hele squashen både grundet vitaminerne i skrællen og for ikke at skabe madspild 🙂

Ingredienser (4 personer + rester til madpakken)

1 pakke fiskefars m torsk

1 squash

2 æg

2 spk. hvedemel

salt og peber

Fremgangsmåde

Riv squashen groft.

Bland alle ingredienserne godt sammen.

“Sættes” på panden med en ske, og steges cirka 6 minutter på hver side.

Dellerne passer fint sammen med hjemmelavede pomfritter, pasta eller ris, men idag spiste vi dem sammen med en rest kartoffelsalat fra igår – og det var også en virkelig lækker kombi – så den ide er hermed givet videre 🙂

God søndag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

En kommentar

  • Hella

    Citronsaft infarsen “hæver den til et andet niveau ”
    Laver ofte remoulade skyr, måske kapers, sure agurker (netto s de store villige), revet selleri og gulerod evt lidt hjemmerørt mayonnaise i. Efter ” hvad er der i køleskabet” princippet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.