0 In Minimalisme

Minimalisme-udfordringen i december #13 Billeder

Du kan bestille MORMORLIV, lige her 🙂

Et af de steder, hvor jeg selv hurtigt får rodet til igen, er billederne på min telefon. I dagenes løb får jeg taget en masse billeder af alt eller intet, og jeg får sjældent taget mig tiden til at kigge dem igennem. Så de hober sig op, og pludselig er albummet overfyldt igen og overblikket røget.

Men pointen med at tage billederne forsvinder lidt igen, hvis de bare bliver en uoverskuelig bunke, der aldrig bliver set på igen. Så kunne jeg ligeså godt droppe at tage billeder, og lægge telefonen helt væk. Det er også en vej at gå.

Dagens opgave: Brug ti minutter på at slette dårlige billeder fra telefonen. Det er nemmere at “give slip” på de billederne, der alligevel blev slørede. Eller måske har du – som jeg – taget 20 billeder af samme motiv. Så kan du med ro, slette de 19 af dem 🙂 Så bliver det nemmere at finde og vise yndlingsbillederne.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.