0 In Minimalisme

Minimalisme-udfordringen i december #12 Gå en tur

For mange kan december være en overvældende omgang. Og nu, med hjemsendelserne og de aflyste sociale arrangementer, har vi igen skulle omstille os. Omstilling kræver energi, og den skal findes et sted. For mig hjælper bevægelse altid. Basalt set, så er vi mennesker bare dyr, selvom vi gerne vil glemme det, og bare leve i vores hoveder. Men som dyr har vi brug for at bruge vores krop, få sund, nærende mad og stærke relationer. Så bliver vi gladere.

Så uanset hvad der måtte overvælde dig. Og også selvom det bare er at komme godt videre med din oprydningsproces, så vil jeg gerne slå et slag for at gå en tur. Den rolige bevægelse, friske luft og måske endda lidt natur, giver hjernen ro og tankerne kan flyde lidt mere frit. Det kan vi nok alle bruge indimellem.

Dagens opgave: På med de gode sko, find det nærmeste naturområde og gå en tur. Medbring gerne familien/en ven, eller gå en tur i dine egne tanke, alt efter hvad du har lyst til, og hvad der kan lade sig gøre. Og træk vejret.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.