0 In Minimalisme

Minimalisme-udfordringen i december #11 Orden i penalhuset

Idag skal vi have en nem dag. Det er nemlig de færreste, der har så store følelser forbundet med dagens kategori. En af de ting, som vi dels får samlet mange af og dels har en tendens til at forblive i huset, længe efter de ikke virker mere, er kuglepenne, tuscher og andet skrive-gear.

De fleste hjem har skriveredskaber i små eller store mængder, og de fleste af os har nok også prøvet at jagte en kuglepen, der rent faktisk virker. Det er en af livets bitte små (og helt undgåelige) skuffelser, når man sætter kuglepennen til papiret, og den er løbet tør. Eller er det bare mig, der lever det vilde analoge liv, hvor den slags ting kan ske?

Nu har vi jo gang i en mikro-udfordring, så forvent ikke livsændrende resultater af dagens opgave. Men det er nu dejligt, når tingene i ens hjem virker efter hensigten. Også de mindre ting.

Dagens opgave: Find så mange skriveredskaber som muligt frem i løbet af dagen. Tjek hvilke der virker, smid dem ud, som ikke kan bruges mere og læg resten tilbage. Og nyd, at dagens opgave var af den nemme slags. Selv tak.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.