0 In Minimalisme

Minimalisme-udfordringen i december #10 Bøger

Det kan nærmest være helligbrøde at foreslå nogen at skille sig af med bøger, men jeg vil vove den påstand, at du sagtens kan være en læsehest uden at eje alle bøger i verden. Jeg bruger det lokale bibliotek som mit fjernlager og tillader kun de allerbedste bøger, som jeg bare må eje, lov til at flytte ind i hjemmebiblioteket.

Jeg har samme holdning, når det gælder mine egne bøger. Hvis bogen har lært dig alt hvad den kan, så send den endelig videre ud i verden, så den være til gavn for andre. Eller lån dem på biblioteket – det gør ikke mig rig – men det råd passer så fint med min egen overbevisning  Og det er nu også rart 🙂

Dagens opgave: Find en bog i bogreolen, som du ikke elsker mere. Giv den videre til en anden, som kunne have brug for lige netop den information eller historie, som bogen indeholder.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.