0 In Minimalisme

Minimalisme-udfordringen i december #9 Toiletskabet

Et sted, hvor vi kan få en hurtig succesoplevelsen er toiletskabet. Dette er endnu et sted, hvor gamle halvbrugte produkter, fejlskudte gaver og lidt for kreative køb hober sig op. Jeg vil altid være fortaler for, at du bruger det som du allerede har op, før du købet nyt. Men det er også okay at anerkende et fejlkøb. Så få hellere cremen eller duften givet videre til en anden, som får det brugt.

Vi har generelt få produkter i badeværelset. Helst uden dufte og med så få ingredienser som muligt. Jeg laver hverken cremer, shampoo eller tandpasta selv, men køber så bæredygtigt som muligt og bruger ganske få produkter i hverdagen. Og det er flere år siden, at jeg droppede makeup de fleste dage og lod huden se ud som den nu engang gør. Som bonus har jeg fået en markant pænere hud nu hvor den får fred.  

Dagens opgave: Find mindst en toiletting, som enten er blevet for gammel eller som du ved, at du ikke får brugt. Send den ud i verden, og nyd lidt ekstra plads i badeværelset.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.