0 In Minimalisme

Minimalisme-udfordringen i december #4 Julepynt

Nu er vi nået til 4. december, og måske har du også fået hængt lidt julepynt op i hjemmet. Måske er du gået fuld Gertrud Sand og måske holder du slet ikke jul, så kan du måske bruge dagens udfordring på en anden type højtidspynt. Ellers holder du bare fri idag. Der kan være mange minder og traditioner (og følelser) forbundet med julepynten, men jeg vil stadig vove den påstand, at – og her – gælder det om at fokusere på dine yndlings.

Så når du har overstået årets pyntning, så kast et blik i julepyntskassen, eller måske endnu, kasserne. Hvor meget pynt ligger tilbage, som måske endnu et år heller ikke kommer op og hænge? Overvej om du kan give slip på noget (eller meget) af det, som endnu et år er blevet bænkevarmere. Starten af december er også et godt tidspunkt at levere julepynt til genbrugsbutikkerne – de har en chance for at sælge det videre. Fremfor i januar 🙂

Dagens opgave: Tjek bunden af julepyntskassen. Vælg en ting, gerne flere, og bær dem ned til den lokale genbrugsbutik. Så er vi et skridt nærmere på en jul med mere ro 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på podcast eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.