0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #13 Telefon-opkaldet

Når vi taler om minimalisme, så er det også vigtigt at få støvet af på øverste etage indimellem. Det kan også kaldes at rydde op i tankerne eller mental minimalisme. Uanset, hvad vi kalder det, så er det ligeså vigtigt som at rydde op i bestik-skuffen eller på skohylden.

Sandheden er, at de fleste af os har et par løse ender/ufærdige opgaver, som vi har udskudt for længe, og som nu piner os en lille smule hele tiden. For hjernen holder aldrig pause. Den vil konstant minde dig om, hvad du mangler at få gjort. Også når du ikke har mulighed for at gøre tingen. Sådan er vi mennesker lidt skørt sat sammen.

Som stolt introvert, så er de opgaver, som jeg udskyder ofte af de mere udadvendte slags. Telefonopkald, der skal foretages, møder der skal afvikles eller en svær samtale, der er blevet udskudt alt for længe. For dig er det måske at få ringet til en gammel veninde, en bedstemor eller bestille en tandlægetid.

Dagens udfordring: Hvilken opringning kom du til at tænke på? Det er den du skal foretage i løbet af dagen. Jeg vil benytte lejligheden til at opfordre til, at vi alle husker at give et ekstra ring til de ældre i vores liv. Der er flere udsatte, der har meget lange dage i disse tider, hvor corona har lukket de fleste aktiviteter på plejecentre og idrætforeninger. De gider godt høre fra os. Det prøver jeg også selv at huske 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.