0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #11 Bestik-skuffen

Dagens udfordring er inspireret af en lille øvelse, som jeg selv lavede her til formiddag. Jeg opdagede, at der lå krummer ved bestikket, så jeg fik hurtigt tømt skuffen, støvsuget den og vasket den af. Jeg kunne også fjerne et par småting, som enten var gået i stykker eller som ikke bliver brugt mere. Det tog max fem minutter og gav en fed følelse bagefter.

Når vi taler om at rydde op i hjemmet, så er jeg kæmpefan af at lægge indsatsen der, hvor det skaber størst forskel. Og imorgen, når jeg tager skeen til min morgenmad, så vil jeg glæde mig over hvor fin skuffen er blevet. Det er de små ting 🙂

Dagens opgave: Fjern alt fra bestik-skuffen, gør den rent (hvis det er nødvendigt), fjern ting der ikke hører til i skuffen og læg resten fint på plads. Og glæd dig over resulatet. Hvis du valgte bestik-skuffen i den tidligere udfordring, så vælger du blot en anden skuffe, der trænger til en kærlig hånd 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.