0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #10 Nyhedsbreve

Idag skal vi se på noget, som ikke er fysisk rod. Men nærmere mentalt rod. De fleste af os har nok gennem tiden fået tilmeldt os et eller flere nyhedsbreve, som gav mening for os engang, men som nu ender som ligegyldigt input i indbakken. Du ved, de e-mails som dukker op indimellem med påmindelse om næste udsalgsrunde, salg af online-kurser eller kommende års program i ro-klubben (i den by, hvor vi ikke bor mere).

Det er nemt at tilmelde sig nyhedsbreve, og let at overse dem, når de drypvis forurener vores e-mail, og vores opmærksomhed med unødig information. Og hvad nytter det at sætte “nej tak til reklame” på postkassen, hvis reklamerne alligevel sniger sig ind i huset, i elektronisk form. Det stopper nu 🙂

Dagens opgave: Gå din indbakke igennem og find mindst et nyhedsbrev, og gerne flere, som du afmelder (det gøres oftest ved at trykke på link med småt i slutningen af mailen) og til sidst sletter. Fremover kan du vænne dig til at afmelde uvedkommende nyhedsbreve med det samme de lander, så vil du stille og roligt blive helt fri fra elektronisk rod i indbakken 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.