0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #6 Monsteret i (klæde-)skabet

Til dagens udfordring, skal vi en tur tilbage til klædeskabet. Der sker nemlig ofte det, at vi beholder tøj, som slet ikke passer os længere. Enten ud fra en tanke om, at lige om lidt, så taber jeg mig og så kan jeg passe det igen. Eller måske endda ud fra en ide om, at det vil motivere til vægttab, hvis tøjet i den gamle størrelse ligger og lokker.

Problemet er blot, at “motivationen” ofte vil føles som en konstant påmindelse om, at din krop ikke er okay, som den ser ud nu. Og den slags påmindelser har ingen af os brug for. Et vægttab kan være svært nok, uden at gange det med “skyld og skam” over, at vi ikke længere kan passe det tøj, der ligger og stirrer på os fra klædeskabets hylder. Det gælder også tøj, som vi fik købt og som først sidder perfekt, når vi lige får “tabt tre kg”.

Det eneste tøj, som jeg vil have i mit klædeskab er yndlingstøjet. Tøjet, som passer til min krop, til det liv jeg lever og som får mig til at føle mig “som mig selv”. På den måde, så er tøjet i dit klædeskab en hyldest til din krop og den du er, og ikke en påmindelse om, hvem du kunne være eller burde være.

Dagens opgave: Fjern mindst et stykke tøj fra dit klædeskab, som ikke passer dig/aldrig har passet dig, og send det ud i verden. Glem hvad det har kostet, eller hvor længe du har opbevaret det, giv slip og giv plads til at yndlingstøjet i skabet bliver nemmere at få øje på 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.