0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordingen #5 Fix it or lose it

Mon ikke de fleste af os har prøvet, at en af vores ting er gået i stykket, og vi havde alle intentioner om at få den repareret. Og det skete ikke. Og skete ikke. Og skete ikke. Så enten bruger vi en ting, som reelt ikke virker efter hensigten (fx hullede gummistøvler) eller vi bruger plads på at opbevare en genstand, som vi slet ikke bruger.

Og det er nemt at vænne sig til, at vores ting er gået i stykker eller ikke virker, og vi ser igennem fingre med det. Men en lille del af vores underbevidsthed (eller er det bare min?) vil konstant minde os om, at noget ikke er helt som det skal være. Og sådan kan månederne gå. Men nu skal det være slut.

Dagens opgave: Mens du har læst dette, har du garanteret allerede tænkt på en ting, som du har haft til hensigten at reparere, men ikke fået gjort. Find denne ting frem. Få den fixet med det samme, og hvis du vælger ikke at få den fixet, så acceptér, at den ikke var vigtigt nok, giv slip på den, og send den videre ud i verden. Og nyd roen i hovedet 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.