0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #4 Køkkenskuffen fra helvede

Min egen store oprydning af hjemmet, der startede i 2012, startede i køkkenet. Jeg fjernede den “ekstra” kartoffelskræller, der var helt skrækkelig at bruge og som bare fyldte op i skuffen. Det var startskuddet til at fjerne alt det overflødige fra vores hjem, så der bare er det elskede og brugbare tilbage.

Køkkenet er et godt sted at starte sin oprydning, da de fleste af os, bruger en del tid i dette rum og denne tid bliver rarere, hvis det er nemt at finde de ting vi skal bruge. Det er min holdning, at det gerne må rode undervejs i madlavningen, men det er sjovest og nemmest at komme i gang, hvis køkkenet generelt er ryddet og rent. Husk, at tingene i dit køkken skal passe til den mad, som du rent faktisk laver, og ikke den, som du ønskede at du lavede.

Dagens opgave: Find den der køkkenskuffer, der roder og som irriterer dig i hverdagen. Du ved nok godt, hvilken én jeg taler om. Det vil være forskellige skuffer for enhver af os, men du kan nok se for dig, hvor dit ømme punkt er. Få styr på denne skuffe, en gang for alle, fjern de ting som du ikke bruger længere og send dem videre ud i verden. Tør skuffen af med en våd klud, og sæt de ting tilbage, som er de potentielle yndlingsting 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.