0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #3 Sæsonskifte i entreen

Det næste sted vi skal kigge nærmere på, er entreen. Entreen er husets ultimative gennemgangssted, og det berømte ingenmandsland, hvor ting strander (pog fylder) til evig tid. Stedet, hvor kostbare minutter forsvinder hver morgen, når der ledes efter sko, nøgler, vanter og tålmodighed.

Min erfaring er, at med en ny-sorteret entre, hvor alt er lagt på sin faste plads, så er mit blodtryk mindre faretruende og humøret langt bedre. Entreen er også (i de fleste hjem) indgangen til dit hjem, og et af de steder, som sætter tonen. I mit hjem må tonen gerne være: Du er velkommen, og der er plads til din jakke på knagen 🙂

Dagens opgave: Fjern jakker, sko og diverse, som ikke tilhører den nuværende sæson, fra entreen. Hvis du regner med at bruge tingene igen næste sæson, så læg dem blot væk i mellemtiden, og ellers få dem sendt godt ud i verden. Nyd, at du ikke længere skal grave din vinterjakke frem bag sommertøjet, men kan komme nemt afsted, hvorend du skal hen.

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.