Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #2 Strømpeskuffen

Næste sted vi skal angribe er noget så eksotisk som strømpeskuffen. Her i huset er der en tendens til at strømpeskufferne bliver fyldt med hullede, umage strømper, sådan helt af sig selv, og på ganske kort tid? Det gør morgenen fem procent mere besværlig, når der skal rodes igennem en bunke ikke-brugbare strømper, før du kan nå frem til nogle, der kan bruges. Og kan vi ikke blive enige om, at god tid om morgenen kan vi godt bruge mere af?

Som bonus kan jeg fortælle, at vi har gjort vores vaskerutine noget nemmere ved at droppe tegneserie-strømper til drengene. Du ved, de der strømper, som kun har en eneste makker, som de passer sammen med. Og som aldrig kan findes. Suk. I stedet for, så køber vi ensfarvede strømper, så slipper vi for det store matche sokker-drame, som kan tage glæden ud af enhver husmor m/k.

Dagens opgave: Vælg den værste sokkeskuffe i huset. Du får point for at klare dem alle, men det skal ikke være et uoverskueligt projekt. Hellere nå i mål med et mikro-projekt. Hvis du bor alene, så er det nemt at vælge 🙂

Tag alt op af skuffen, sortér alle hullede og ubrugelige (efter din standard) sokker fra. Tag også de ensomme, umage sokker, og de ubehagelige, som du aldrig har på, fra. Når du kun har de brugbare strømper tilbage, så støvsug skuffen/hylden/kassen og læg strømperne tilbage. Og se frem til nemmere morgener fremover 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.