0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen #1 Rodmagneter

Mon ikke de fleste kender til rodmagneter. Rodmagneterne er de steder i dit hjem, hvor rodet klumper sig sammen og vokser. Når jeg taler om rod, så mener jeg de ting, som enten slet ikke hører til i dit hjem fx skrald, gamle regninger, ødelagte legetøj, ligegyldige stumper og dimsedutter eller som mangler at blive lagt på plads fx bøger, legetøj, vanter, nøgler, tape eller tøj. Alle eksempler er taget direkte fra ting, som er strandet på vores egen rodmagnet.

Her i huset er rodmagneten, altså den værste af dem, køkkenbordet. Køkkenbordet er det naturlige sted, hvor ting ingen gider forholde sig til, strander. Og når der første ligger et par ting, så går der cirka 30 sekunder, så ligger der flere bunker. Rod tiltrækker rod. Det er en naturlov på niveau med tyndgekraften 🙂

Dagens opgave: Lokalisér din værste rodmagnet. Fjern alt fra stedet. Sortér skraldet fra, og læg de øvrige ting på plads. Involvér gerne hele familien i arbejdet med at finde faste pladser til de ting, som ikke har en fast plads endnu. Så er det lettere for hele familien at holde rodmagneten rydde op fremover 🙂

Sæt igang.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.