0 In Minimalisme-udfordringen

Minimalisme-udfordringen

Nåh. Nu er det tid til at kickstarte oprydningen med en lille udfordring. Vi har alle været hjemme det meste af året, og mon ikke du også har opdaget, at du har flere ting end du med rimelighed har brug for?

Så lad os sammen få fjernet de overflødige ting fra vores liv, så der er plads og overskud til det, som virkelig betyder noget. For mig er det tid med mine drenge, ro i mit hoved, følelsen af at have god tid til at mærke livet. For dig vil det garanteret være noget andet 🙂

Hvis du vil være med, så starter vi i morgen. For hvorfor vente til den 1. eller til januar? Livet er nu og her, og det kan kun gå for langsomt med at skabe mere plads og overskud. Hver dag vil jeg dele en lille opgave, et sted du skal rydde op denne dag for at bevæge dig fremad. Vil du være med? Så del din begrundelse for, hvorfor du gerne vil leve et liv med færre ting og mere overskud. Her eller på instagram.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, på youtube eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.