0 In Det gode (klimavenlige) liv

Det gode (klimavenlige) liv #20 Shop din egen garderobe

Disclaimer: De følgende indlæg vil være min personlige holdning til, hvad det gode liv indeholder – det kan se helt anderledes ud for dig, så giv gerne dine input i kommentarfeltet, hvis du har lyst.

Det gode (klimavenlige) liv er min sommer mini-serie, hvor jeg vil give mit bud på, hvor du kan spare tid, penge og CO2, og samtidig leve det gode (klimavenlige) liv. Der er så meget snak om klimakatastrofen, og ganske få bud på klimaløsninger, der kan udføres i en ganske almindelig danskers hverdag. Her er mine bud:

Det gode (klimavenlige) liv #20 Shop din egen garderobe

Hvis du har læst med her på bloggen i mere end fem minutter, så ved du at jeg anbefaler købestop, som en måde at bryde dårlige forbrugsvaner. Hvis du – som jeg – har vænnet dig til at købe nyt til, når der er udsalg, sæsonen skifter eller du skal til en fest. Så er et købestop en virkelig god måde at fjerne de mere vanemæssige forbrugsvaner. Og du vil opdage, at der ikke sker noget ved at droppe udsalget. Du går sjældent glip af køb, som du ikke kan leve uden. Og du sparer store mængder af tid og penge ved helt at droppe jagten på det næste stykke tøj.

I købestops-perioden skal du shoppe dit eget klædeskab og se på det tøj, som du allerede har hængende. Kan det bruges på en ny måde, måske endnu sys om, som vi talte om tidligere på ugen. Ved at fjerne muligheden for at købe nyt tøj, så vil du blive tvunget til at blive mere kreativ med det tøj, som du allerede har. Og allerbedst, så kan du tillade dig at slukke for den del af hjernen, som kigger sig omkring og ønsker sig alt det, som de andre har. Det kan anbefales 🙂

Du finder næsten 200 sparetips og tricks i Den lille guide til opsparing, som udkom sidste uge ?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.