0 In Det gode (klimavenlige) liv

Det gode (klimavenlige) liv #18 Start en tøjbytteklub

Disclaimer: De følgende indlæg vil være min personlige holdning til, hvad det gode liv indeholder – det kan se helt anderledes ud for dig, så giv gerne dine input i kommentarfeltet, hvis du har lyst.

Det gode (klimavenlige) liv er min sommer mini-serie, hvor jeg vil give mit bud på, hvor du kan spare tid, penge og CO2, og samtidig leve det gode (klimavenlige) liv. Der er så meget snak om klimakatastrofen, og ganske få bud på klimaløsninger, der kan udføres i en ganske almindelig danskers hverdag. Her er mine bud:

Det gode (klimavenlige) liv #18 Start en tøjbytteklub

En fantastisk måde at komme af med det tøj, som ikke er yndlings mere, og få mulighed for at vælge nyt tøj, på en bæredygtig måde, er at starte en tøjbytteklub. Det kan være et formelt arrangement, hvor I mødes en gang om året, bytter løs og sender det overskyndende tøj til genbrug. På den måde får alle ryddet ud i tøjet, der er strandet i skabet, men ikke bliver brugt. Og dit gamle tøj kan være det rene guld for en anden, som mangler netop den kjole eller sweater.

Det kan også være den mere uformelle version, hvor tøjet sender rundt i vennekredsen, før det sendes til genbrug. Så kan din veninde, søster eller kollega udnytte chancen for at få en gratis tilføjelse til garderoben, hvis der er noget, som frister. Som dedikeret (hysterisk) minimalist vil jeg gerne understrege, at denne metode kun kan anbefales, hvis I er enige om, at man med det samme sender det tøj videre, som ikke kan bruges. Eller flytter du bare dit ikke-brugte tøj videre til et anden skab, hvor det også vil hænge ubrugt. Det er IKKE meningen.

Iøvrigt, så håber jeg at andre også er så heldige at være en del af tøjcirkulerings-system for børn. Vi har modtaget og sendt så meget brugbart tøj videre til venner og familie. Det giver så god mening at få fuldt brug ud af tøjet, når nu det er i verden 🙂

Du finder næsten 200 sparetips og tricks i Den lille guide til opsparing, som udkom sidste uge ?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.