0 In Det gode (klimavenlige) liv

Det gode (klimavenlige) liv #11 Sluk for vandet

Disclaimer: De følgende indlæg vil være min personlige holdning til, hvad det gode liv indeholder – det kan se helt anderledes ud for dig, så giv gerne dine input i kommentarfeltet, hvis du har lyst.

Det gode (klimavenlige) liv er min sommer mini-serie, hvor jeg vil give mit bud på, hvor du kan spare tid, penge og CO2, og samtidig leve det gode (klimavenlige) liv. Der er så meget snak om klimakatastrofen, og ganske få bud på klimaløsninger, der kan udføres i en ganske almindelig danskers hverdag. Her er mine bud:

Det gode (klimavenlige) liv #11 Sluk for vandet

Dette råd tager første-prisen for det mest banale råd, men tåler alligevel en gentagelse – også for medlemmer af min egen familie – I ved, hvem I er. Men når vi nu børste tænder, skyller beskidte tallerkener af, skræller kartofler eller andre hyggelige dagligdags aktiviteter. Så er der ingen grund. Nul. Nada. Til at lade vandet løbe undervejs, når vi ikke bruger det. Og absolut ingen grund til at skrue vandhanen op for det højest mulige tryk, når du bruger den. Mindre kan ofte gøre det.

Og ja, det er måske en dråbe i havet (hø-hø), når vi taler om ikke at lade vandet løbe. Men overvej lige, at hvis du ændrer dine vandforbrugsvaner i de små handlinger, som du foretager hver dag, hele tiden, så vil det jo blive til noget efterhånden. Og endnu bedre, så vil du vænne dig til at se vandet som den begrænsede (luksus) ressource, som det er, og være villig til at gøre mere for at passe godt på det. Og så vil du måske ikke være én af dem, som vander deres græsplæner under tørke, fordi den er blevet lidt brun at se på. Når revolutionen kommer ….!!

Du finder næsten 200 sparetips og tricks i Den lille guide til opsparing, som udkom sidste uge ?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.