0 In Det gode (klimavenlige) liv

Det gode (klimavenlige) liv #10 Pas på grundvandet

Disclaimer: De følgende indlæg vil være min personlige holdning til, hvad det gode liv indeholder – det kan se helt anderledes ud for dig, så giv gerne dine input i kommentarfeltet, hvis du har lyst.

Det gode (klimavenlige) liv er min sommer mini-serie, hvor jeg vil give mit bud på, hvor du kan spare tid, penge og CO2, og samtidig leve det gode (klimavenlige) liv. Der er så meget snak om klimakatastrofen, og ganske få bud på klimaløsninger, der kan udføres i en ganske almindelig danskers hverdag. Her er mine bud:

Det gode (klimavenlige) liv #10 Pas på grundvandet

Dette råd burde give sig selv. Og måske spilder jeg tiden, fordi mine læsere ikke er dem, som jeg gerne vil ramme. Men det er forsøget værd: Kære søde jer – pretty please, vil I ikke nok holde op med at bruge roundup og alt lignende gift til at holde jeres haver frie for ukrudt? Enten lev med, at der er også skal være plads til ukrudt, som også er fine planter – blot ikke dem som du havde bestilt 🙂 Og hvis ikke du kan leve med ukrudt, så er det frem med knofedtet og få det taget i opløbet. Svaret kan simpelthen ikke være at hælde gift direkte ned i vores fælles drikkevand. Det er simpelthen for kortsigtet en løsning.

Hvilket fører mig tilbage til mit råd om at bruge “stop-med-at-være-et-røvhul-metoden” til at leve et mere bæredygtigt liv. Det er simpelthen ikke fair for kommende generationer, at vi er for dovne til at passe vores have, og bruger gift som en nødløsning. SUK. Så lukker den sure gamle hippie af for i aften. Jeg lover at vende gladere tilbage imorgen.

Du finder næsten 200 sparetips og tricks i Den lille guide til opsparing, som udkom sidste uge ?

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.