Minimalisme

Rabat på den lille guide til minimalisme og nye podcasts til feriedagene

I anledning af, at min nye bog Den lille guide til opsparing, udkommer om en uge, så giver forlaget 20 procent rabat og fri fragt på min første bog. Tilbuddet gælder imorgen mandag med, og du skal bruge rabatkoden: VIFEJRER, når du bestiller bogen.

Minimalisme-bogen udkom i august sidste år, og jeg får simpelthen de fineste tilbagemeldinger fra jer, der har læst den. Det er altid skræmmende at sende sine ord ud i verden, så det hjælper meget når de bliver taget så godt imod. Nu skal min nyeste bog-baby snart ud og stå på egne ben, og jeg er så spændt på om den bliver modtaget ligeså fint.

I maj mødtes jeg med Emma og Johanne fra SustainDaily, og det kom der denne fine podcast om minimalisme, klima, andres rod og verdens bedste facebook-gruppe ud af. Og før Corona ramte os, mødtes jeg med Nina fra Messy minds, og talte om minimalisme, bæredygtig privatøkonomi og en nemmere hverdag for iværksættere (og alle os andre). Begge podcasts kan være et bud på “lyttestof”, når du trænger til en pause imellem kolde drinks, regnvej og is.

Og apropos lyd, så har forlaget bestemt, at vi forfattere selv skal indlæse vores egne bøger, så efter sommerferien skal jeg en tur i studiet. Jeg kan også bedst selv lidt, når forfatteren selv læser deres bog op, men jeg er lidt nervøs omkring konceptet, når det nu gælder mig selv. Mon man må drikke rødvin undervejs 🙂

Hav en dejlig aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.