0 In Minimalisme

Kickstart din oprydning 2020

Corona har på mange måder været en stress-test af os, vores hverdag og vores samfund. Men særligt af vores hjem. Nu hvor de fleste af os har været mere hjemme end normalt, vil nogen have opdaget, at deres hjem ikke er så rart at være i, fordi det er fyldt med gamle ting, ufærdige projekter og utallige løse ender. Jeg føler, at jeg har et bud på løsningen, og vil derfor gerne gøre lidt ekstra reklame for mit forløb: Kickstart din oprydning.

Kort sagt, så består forløbet af 28 daglige e-mails, hvor jeg kærligt (men bestemt) guider dig til at udføre dagens mission, som skal få dig et lille skridt videre mod et hjem, der kun indeholder de ting som du rent faktisk bruger. Jeg kommer ikke og rydder op for dig, men jeg vil give dig redskaberne til at komme igennem hele huset, én gang for alle, så du kan nå frem til den anden side, hvor oprydning ikke fylder hver en vågen time.

Forløbet er til dig, som:

  • længe har kigget lidt skævt efter minimalisme og oprydning, og tænkt, at det gad du godt, men været i tvivl om, hvordan du kommer godt igang.
  • før har prøvet at rydde op i dit hjem én gang for alle, men gik i stå undervejs.
  • godt kan se pointen i selv at lære at skille dig af med ting, fremfor at få en anden til at gøre arbejdet for dig.

Du skal være opmærksom på, at nogle dage kan dagens mission godt tage lidt tid, særligt hvis du er langt fra at være i mål med oprydningen. Du skal beregne 5-10 minutters daglig læsetid, men derudover kan selve oprydningen godt tage noget tid. Hvis der er dage, hvor du ikke orker, så gem e-mailen til dagen efter, og så vil forløbet bare tage længere tid end de 28 dage. Hvilket jo ikke gør noget, bare du kommer i mål, til sidst.

Prisen er 249,- for de 28 dages kærlig guide, og du får pengene tilbage, hvis du kan bevise, at du ikke har ryddet det mindste ud i dit hjem. Det tror jeg nemlig ikke er muligt, når du blot kommer rigtigt igang og bliver holdt i hånden undervejs. Du tilmelder dig via linket nedenfor (det nederste link) og du modtager første mail dagen efter tilmelding.

Niveau Pris  
Janes dagligstue DKK 80,00 per Måned. Vælg
Kickstart din oprydning DKK 249,00 nu. Vælg

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.