0 In Købestop/ Økonomi

Om Den lille guide til opsparing

Det er ingen hemmelighed, at al min ekstra tid lige nu, går med at lægge sidste hånd på min næste bog Den lille guide til opsparing. Da jeg skrev Den lille guide til minimalisme, drømte jeg om at lave en bog, der handler om oprydning af privatøkonomien – for også at behandle den anden halvdel af titlen på verdens bedste facebook-gruppe, nemlig købestop.

At rydde op i forbrugsvaner og privatøkonomien og lægge en plan for forbrug, opsparing og investering, en god måde at sikre, at dine penge marchere i en retning, hvor de arbejder for, at du kan leve din version af det gode liv. Efter min mening, så handler en sund opsparing ikke om at samle til bunke, men om at finde ud af, hvilken mængde penge, der er “nok” for dig og stoppe med at jagte resten.

Den lille guide til opsparing handler om pengemindset og om kun at bruge pengene der, hvor de giver størst mulig glæde for dig og dine. Min tese er simpel. Find ud af, hvad det gode liv betyder for dig. Brug kun pengene på det, og intet andet. Derudover indeholder bogen også en masse af mine mellemregninger om pengemindset, adfærdsøkonomi, forbrugspsykologi, kognative biases og en masse sparetips og -tricks.

Iøvrigt, så ligner det, at jeg får mulighed for at holde foredrag om minimalisme to (!) gange i Jylland til efteråret. I Viborg og Lemvig. Jeg skriver nærmere herinde, hvis ikke corona stikker en kæp i hjulet på planerne.

Hav en dejlig dag.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.