Den store fælles efterårsoprydning

Den store fælles efterårsoprydning – uge 7

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket.

Jeg har efterhånden været så længe om at skrive denne følgeton, at vi snart rammer vinteren, men ting tager tid, og vi er slet ikke færdige endnu 🙂 Denne uge handlede om hobbyting, og for mig betyder det, at hele min kontor/arbejdsværelse skulle ses efter i sømmene. Det er ikke så længe siden, at jeg gennemgik mit “lager” af stof og garn, og solgte en bunke garn videre, så det krævede ikke det store oprydning.

Til gengæld, så havde jeg en del ufærdige sy-reparationsprojekter liggende, som kun krævede kort tid, men blot ventede på, at jeg prioriterede det. Og efter en hurtig oprydning i sytråden, så dømmer jeg hobbytingene for gennemgået og jeg rykker videre til næste område, som er:

Uge 8 – rodeskuffen

De fleste hjem har en eller flere rodeskuffer, og det er faktisk okay. Rodeskuffen har som formål at være “parkeringsplads” for de ting, som ikke nødvendigvis skal have en blivende plads i huset eller som du ikke kan forholde dig til lige i dette øjeblik.

Reglen er, at når rodeskuffen er fyldt, så skal den tømmes og det hele skal sendes videre ud i verden. Enten skal der findes en plads til tingen, eller også hører den ikke til i huset. Herhjemme er rodeskuffen en vase, men princippet er det samme 🙂

Sæt igang 🙂

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram, via bloglovin eller i verdens bedste facebook-gruppe.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.