0 In DIY

Strik i brug #10 – Sommerstrik i uld, silke og mohair

22Sidste nye tilføjelse til den evigt voksende bunke af hjemmestrik, er denne fnuglette sommersag. Og ja, uld kan bæres året rundt, særligt når vi har den særlige efterårsversion af sommer, som Danmark nyder disse dage 🙂

Sweateren er strikket i en blanding af silkeuld og kid silk mohair, begge garner fra garnudsalg.dk. Og jeg har endnu engang kun brugt garn fra lageret, hvilket med al pinlig tydelighed viser, at mit garnlager har været alt for stort.

Jeg har lagt opskriften på sweateren ud på min ravelry shop, her: http://www.ravelry.com/designers/byprojecthandmade-2 , hvis nogen lige står og mangler en sommer sweater.

-o-

Jeg er lige blevet færdig med det sidste strik til barselsgaven til min veninde, som fødte en lille pige forleden dag. Nu har jeg været i stoflageret og fundet en rest blomstret bomuld, der gerne skulle blive til små sommerbukser, hvis jeg kan få symaskinen støvet af.

God aften derude 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.