0 In DIY

Strik i brug #8

Første gang jeg så opskriften: Ravello af Isabell Kraemer vidste jeg at jeg måtte strikke den ASAP. Kombinationen af striber og oversizet-hed var helt perfekt i mine øjne. Men jeg kunne aldrig helt forlige mig med opskriften. Der er absolut intet galt med selve opskriften, men det er meningen at man skal bygge halsåbningen op med vendemasker og efter at have strikket det samme stykke tre gange – uden at det blev som jeg ville have det – så hackede jeg opskriften, tog de elementer ud jeg kunne lide og freestylede min egen sweater ud fra dem.

Resultatet er (endnu) en yndlingssweater som jeg har brugt rigtig meget. Den fungerer både med jeans og mine hjemmesyede strech nederdele, så den er nem at få brugt.

Jeg har nogle nøgler sort angorauld liggende i lageret. Planen er at strikke den sammen med en tynd silketråd (til at give mere hold end jeg forventer af angoraen) til en sort oversize sweater. Jeg tror, at det bliver næste ego-strik-projekt, når jeg er færdig med min sorte REDY sweater. Jeg er nået til ærmerne, og er generelt ikke fan af ærmestrik da man jo skal strikke 2 (!) af dem, men jeg kan jo ikke lave al min strik kortærmet. Det er vinteren i Danmark for kold til 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.