0 In DIY

Strik i brug #6

IMG_3557

Sidste sommer knækkede jeg endelig koden til at strikke ting til mig selv som passede, hvilket startede en mindre strikkemarathon, som endnu ikke er sluttet. En af de første projekter der blev som jeg havde forestillet mig (efter mange der blev for små, for store eller bare forkerte), var denne blå cardigan. Den er strikket efter opskriften Tea Leaves Cardigan af Melissa Labarre, som kan findes på www.ravelry.com.

foto

Cardiganen er strikket i dobbelt tråd højlandsuld fra www.garnudsalg.dk og på pind 4 og 4,5. Jeg strikkede den på rundpind og klippede op til sidst. Det var mit første forsøg med denne metode og syningen holder stadig, selvom jeg har brugt den meget det sidste år.

Jeg kunne godt overveje at strikke en cardigan mere efter denne opskrift, måske i grå eller sort, det ville nok være fint med en forandring fra yndlingsfarven 🙂

foto1

Aftenen kommer til at gå med at pleje en halsbetændelse, hvilket betyder masser af te med honning, uldsokker og strikketid. Ikke den mest festlige lørdag aften.

You Might Also Like

No Comments

 • Reply
  Johanne
  24. oktober 2014 at 19:41

  Hej 🙂
  Elsker stadig din blog – jeg vil gerne stille dig et spørgsmål, men har du en mail her til hvis det er iorden? 🙂 God aften

  • Reply
   projecthandmade2014
   24. oktober 2014 at 20:14

   Tak for dine søde ord! Jeg har sendt en personlig besked på IG med min email, god aften til dig også:)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.