12 In DIY

Strik i brug #5

 foto(84)

Jeg er lige blevet færdig med denne varme sag. Strikket på pind 7, så det gik forholdsvist stærkt. Jeg følte, at jeg strikkede om kap med kulden men nu hvor den er færdig er det blevet lidt varmere i vejret igen, så nu ligger den i skabet og venter på vinter. Jeg mangler stadig at beslutte mig for knapperne, men det kan godt tage sin tid.

Jeg var inspireret af de lange, rillestrikkede cardiganer der ses flere steder, men jeg får ikke brugt en lang cardigan og jeg var ikke så vild med den mere rå, ufærdige kant som rillestrik kan give, så derfor lavede jeg min egen version.

foto(60)

foto(81)

Cardiganen er som sædvanlig strikket lige dele på tur og hjemme. Rillestrik er generelt glimrende rødvinstrik.

foto(80)

Garnet er Naturuld fra www.hjertegarn.dk. Og er ny indkøbt selvom jeg egentlig havde planer om ikke at købe nyt garn i september, men da jeg fik afsluttet alle mine ventende projekter var det på sin plads med en “belønning”.

foto(85)

 Jeg glæder mig til at bruge cardiganen med denne bluse jeg fandt i den lokale genbrugsbiks i dag efter arbejde. Den kostede hele tyve kroner. Så er der råd til mere garn.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Maria
  3. oktober 2014 at 14:54

  Super flot! Hvem der bare kunne strikke 🙂

 • Reply
  Ingrid
  3. oktober 2014 at 15:34

  Hvor er den fin! og jeg kan rigtig godt lide kanten:-)

 • Reply
  Astrid/Die HausFrau
  3. oktober 2014 at 17:34

  Mit næste projekt skal så meget være en chunky cardi! Jeg har fået noget garn, så jeg håber, at der er nok. 😀
  Din er så fin!

  • Reply
   projecthandmade2014
   5. oktober 2014 at 19:32

   Tak søde Astrid. Jeg tror også, at jeg får brugt den meget. Skrider det fremad med din poncho?

   • Reply
    Astrid/Die HausFrau
    9. oktober 2014 at 20:17

    Jeg mangler faktisk ikke så meget, men den må vente med at blive færdig til efter min ferie. 🙂 Hvor meget garn har du brugt til din fine cardi?

    • Reply
     projecthandmade2014
     10. oktober 2014 at 19:17

     Jeg glæder mig til at se pralebilleder på bloggen:) Jeg har brugt 7 nøgler Naturuld til cardiganen, dvs. rundt regnet 700 gram.

 • Reply
  metteroblMette
  5. oktober 2014 at 18:18

  Fantastisk cardigan! Lige som jeg godt kan li’ det. Der er alt for mange modeller, som ikke har den rigtige pasform.

  • Reply
   projecthandmade2014
   5. oktober 2014 at 19:33

   Mange tak, jeg er også vild med den. Om ikke andet så er pasformen lige efter mit hoved:)

 • Reply
  Christina
  27. januar 2015 at 12:07

  Super flot cardigan Kan man købe opskriften af dig? Det er lige præcis en sådan model jeg har ledt efter. Desværre er jeg ikke dygtig nok til selv at finde på. Dog vil jeg droppe ribkanten og hækle en sort kant istedet så den bliver mere jakke agtig

  • Reply
   projecthandmade2014
   27. januar 2015 at 12:51

   Det kan du – jeg mangler blot at skrive den ned – tingtagertid. Desværre. Jeg skriver når den er klar 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.