2 In DIY

Hjemmestrik i brug #1 – En meget modificeret Levenwick.

foto (53)

Min version af Levenwick.

Jeg elsker sommeren i Danmark. De lange dage udenfor, hvor det er muligt at være på farten med drengene uden alt for meget udstyr, overtøj og skiftetøj. Men når jeg mærker det første bid af efterår i luften hæver det altid mit humør med flere grader, for så er det tid til at finde de hjemmestrikkede sweatre frem 🙂

Jeg havde en ide om at strikke Levenwick cardiganen af Gudrun Johnston som sweater og med 3/4 ærmer, men da jeg løb tør for garn blev den med korte ærmer i stedet og det er faktisk perfekt til overgangen mellem sommer og vinter. Her i midten af august er den allerede kommet frem igen, og den vil være varm nok til det meste af efteråret.

foto (54)

Sweateren er strikket i dobbelt tråd højlandsuld fra www.garnudsalg.dk. Mønsteret er strikket på pind 4 og resten på pind 4,5. Den strikkes oppefra og ned, først mønsteret, hvor jeg nøjedes med at strikke mønster over 90 masker + to masker til sammensyningen. Kroppen er blot en standard topdown raglan sweater, og så strikkede jeg mønsteret over 54 masker i ærmerne.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina aka Ms Knit
  18. august 2014 at 19:24

  Fin fin sweater. Du strikker altså med en imponerende hastighed!!!

  • Reply
   janeischanginghabits
   18. august 2014 at 19:47

   Mange tak, den er virkelig også en favorit:) Og jeg strikker vist forholdsvis hurtigt, men holder mig også til ret simple opskrifter.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.