Frugal Friday

Frugal friday

Endelig fredag. Mit ønske er en hverdag, hvor jeg ikke halser frem til fredag for at kollapse apatisk på sofaen. Men denne uge har været travl (mod min vilje), så jeg har set ekstra frem til netop denne fredag aften.

I denne uge har vi:

  • Byttet storebrors ur, der var gået i stykker efter kun et år. Bytteshowet er altid mere besværligt end at købe et nyt, men dels så sparer vi penge og dels så sørger vi for, at producenten får at vide, at vi som forbrugere ikke vil finde os i, at de sælger os skrammel. Det er vigtigt at kræve kvalitet. Altid. Og jeg vil gerne arbejde for, at gøre det så besværligt som muligt for butikker at sælge crap.
  • Haft verdens kedeligste uge på aftensmadsfronten, som stort set har stået på rugbrød hele ugen. Det er resultatet af en meget atypisk uge, hvor der kun var en forældre hjemme hver aften og vi har lavet highfive i døren. Sådan er vores liv ikke normalt, men det sker nogen gange, og der går ikke skår af børnene ved kun at have en forældre hjemme ad gangen. Men jeg foretrækker nu de uger, hvor vi spiser sammen de fleste aftener. Jeg elsker den rolige, genkendelige hverdag ?
  • Spist salat og agurk fra vores lillebitte have og brombær fra det lokale brombærkrat. Luksus.
  • Lavet madpakke-status med drengene for at sikre, at de får det med som de kan spise, hverken meget mere eller mindre. Det er også en god måde at lade dem få medbestemmelse over, hvad de godt kunne tænke sig, så ryger det nemmere ned. Vi kører dog den strenge forældre-stil, hvor de som alt overvejende hovedregel får rigtig mad, og ikke præfabrikeret junk med, men de klarer sig nok alligevel.
  • Lagt weekendplaner, der involverer cykler og bål. Efter en uge, hvor mit real-life arbejde har fyldt alt, så er jeg så klar til trække stikket og drage ud i det grønne?

Apropos ubehagelige klima-nyheder, og hvad der ligger indenfor vores circle of influence, så er der heldigvis flere organisationer, der samler penge ind til at få slukket branden og ryddet op. Her er et par stykker: WWF, Verdens Skove , Rainforrest alliance og Simon Holst plakater. Kender du flere?

Nu vil jeg drikke en kold øl og kysse på min kæreste, som jeg nærmest ikke har set hele ugen.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

2 kommentarer

  • Michael

    > Vi kører dog den strenge forældre-stil, hvor de som alt overvejende hovedregel får rigtig mad, og ikke præfabrikeret junk med, men de klarer sig nok alligevel.

    Hvordan definerer du “præfabrikeret junk”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.