Frugal Friday

Frugal friday

Glædelig fredag. Det er vores første uge tilbage efter ferien, og jeg har været klar til weekend siden onsdag 🙂 I denne uges afdeling for sparehacks, bæredygtighedstricks, mormorliv og klimakamp kan jeg nævne, at vi har:

  • Udnyttet at drengene var på tour-de-bedsteforældre og spist rugbrød til aftensmad alle dage. Begge voksne i husstanden har frokostbuffet på arbejde, så egentlig kunne vi spare os det varme måltid om aftenen, hvis ikke lige det var for drengene. Så når de er ude af huset, så skruer vi gerne helt ned for gastronomien.
  • Spist ny-plukkede brombær på morgenmaden. Det er en lille hverdagsluksus i mit liv på denne tid af året.
  • Hentet friske ærter, salat, squash og agurker fra vores lille bitte have, og handlet lidt mindre grønt end ellers. Det nytter jo ikke noget at gro det, hvis det ikke bliver spist – så er det jo bare endnu en form for madspild.
  • Taget et nyt hold stiklinger fra en grøn væddeløber, så vi kan få endnu flere små grønne pletter rundt omkring i huset. Den første aflægger kom fra min mormors plante, og det er lidt hyggeligt at tænke på. Urtepotterne køber jeg for næsten ingen penge i den lokale genbrug. Man sparer meget plads, hvis man bruger genbrugen som fjernlager – det skriver jeg mere om i bogen.
  • Nydt at græs-pollen-sæsonen er ovre, så jeg igang kan tage vilde blomster med ind i huset. Mindste-barnet er ret plaget af græs-allergi, og det kan godt være, at det ikke skader ham med blomster udefra, men jeg tvivler på at det gavner, så den vane er altid sat på pause, når han er ramt. Men nu er grøftekantsblomsterne tilbage på spisebordet 🙂

God weekend derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.