Købestop

Hurra for købestop …

Den opmærksomme læser har nok allerede opdaget, at jeg er mere end almindelig standard fortaler for at holde købestop i en periode, hvis forbruget er stukket af fra dig. Den forbrugspause, som et købestop giver gør det nemmere at mærke klart, hvordan du kan bruge dine penge bedst, så de giver størst mulig glæde for dig. Den eneste mulighed du har for at overholde et købestop, er nemlig at vende ryggen til lørdage i det lokale storcenter, til nyhedsbreve, reklamer, behovsskabende online influencer typer og andet godtfolk. Og når du fjerner al støjen om, hvad du “burde” købe, så er der plads til at du kan finde ud af, hvad du selv foretrækker.

Og efter de første sæsoner, hvor du vælger udsalget fra, så vænner du dig til at købe ved behov, og ikke for at undgå kedsomhed, ensomhed, manglende selvtillid eller frygten for at gå glip af noget. Samtidig er det min erfaring, at det skaber større glæde og tilfredshed, når du passer på de ting, som du allerede har og er taknemmelig for dem. Fremfor konstant at lede efter “det sidste nye”.

Pr. 1. august er der startet en ny omgang fælles købestop i verdens bedste facebook-gruppe, og jeg kan kun anbefale at følge trop. Jeg har selv løbende holdt købestop – udover mit generelle på tøj – og har skrevet nærmere her på bloggen, hvis du vil vide mere. Jeg har også et helt afsnit i min kommende bog om, hvordan købestop kan bruges til at få bedre styr på og overblik over din økonomi 🙂

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.