Minimalisme

Minimalisme-hacks #2

Minimalisme handler efter min mening ikke kun om at omgive sig med færre ting, men også om at have færre løser ender at holde styr på. Rod i hovedet påvirker dig lige så meget, eller endnu mere, end rod i stuen. Derfor handler det om at stoppe de løse ender fra at opstå så nemt og overtage dit liv.

Dagens minimalisme-hack er derfor at gøre ting med det samme, og gøre dem færdige. Det er også et af mine råd om oprydning i bogen, at du skal gøre de enkelte kategorier færdige før du går videre til den næste. På den måde skaber du momentum og slipper for, at din hjerne konstant minder dig om, at du ikke er nået i mål med dit projekt.

Hvis du, ligesom jeg, har svært ved selv at gribe de bolde, som du kaster op i luften, så er tricket at øve med de helt små ting. Når du har spist morgenmad idag, så ryd alt op med det samme. Skyl skål/tallerken/kop, sæt det i opvaskeren eller vask det op med det samme. Så er du allerede godt i gang. Hold fokus på opgaven hele dagen. Hvis du har været på tur, så læg sko, jakke og taske på plads lige når du kommer hjem. Hvis du ser en ufærdig opgave, som er hurtig at løse, så gå i gang og fortsæt til du er færdig.

Prøv at se om du ikke har lidt mere ro i hovedet når vi når til aften 🙂

God lørdag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.