Frugal Friday

Frugal friday

Det er blevet fredag, og dermed tid til at hylde alle de små nøjsomheds-hacks, som har sparet os tid, penge og CO2 i ugens løb.

I denne uge har vi/jeg:

  • Hentet jordbær fra højbedene til morgenmaden hver eneste dag. Det er den ultimative form for luksus i mine øjne.
  • Lagt sidste hånd på et par nye grydelapper, lavet af materialer fra gemmerne – jeg skal nok vise frem lidt senere, når stropperne er syet fast. Det er absolut i småtingsafdelingen, men føles dejligt mikro selvforsynings-agtigt at kunne lave dem selv 🙂
  • Weekenden står på et par køreture, og de bliver med madpakke i tasken, og så kan vi nøjes med at spise de måltider ude, som vi virkelig vælger til, og nyder fuldt ud.
  • Givet noget mad væk, som vi ikke fik spist. Frugal Friday handler ikke kun om at spare penge, også om at spare på vores fælles ressourcer.
  • Fyldt iseren med frys-selv-is, så er det nemmere at tale ungerne fra de dyre is i is-kiosken. Så kan de være et positivt tilvalg, og ikke en træt forældres sidste strå. Det går livet så meget nemmere for alle.
  • Sat sidste hånd på min bog, som forhåbelig kan overbevise flere mennesker om, at det gode liv skal findes i at leve med – og forbruge færre ting.

Iøvrigt, så har vi nu de voldsomme temperaturer, som forskerne advarede om ville ramme os om 30 år. Nu er jeg jo ikke typen, der siger I told you so – men det gjorde jeg. Så deeeeet…! Så alle de små ting vi sammen kan gøre allerede nu for at nedsætte CO2en i vores fælles pulje af frisk luft, ville bare være nice.

God fredag derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.