Frugal Friday

Frugal Friday

Endnu en uge er gået, og det er tid til Frugal Friday her på kanalen. Sidste uge bød på to runde fødselsdage og en familie-reunion, så denne weekend skal vi bare lave så lidt som muligt. Plus vi har en lillebror, der er hårdt ramt af græs allergi, og som måtte et smut på skadestuen onsdag for at blive limet, så det var laveste gear, der blev sagt …

I denne uge har vi:

  • Spist os igennem køleskabets overflod efter, at vi havde 23 gæster til spisning torsdag. Vi har igen klaret os med minimalt madspild, så ressource-nørden er glad og tilfreds. Eneste minus var, at jeg var så opsat på at sende de hjemmebagte boller med gæsterne hjem, så de ikke blev spildt, hvilket gjorde at vi ikke havde nogen tilbage til os selv. Drengene var ikke tilfredse.
  • Apropos hjemmebagte boller, så bagte jeg koldhævede boller til fødselarens brunchbord onsdag, og de blev virkelig gode, så den opskrift er nu adopteret til det faste repertoire. Nogle gange er det smart at springe hæve-tiden over, og kunne spise nybagt brød 30 minutter efter at vi er vågne. Og så sparer man også på gæren, da der kun skal bruge 1/5 pakke per portion. Mange bække små, og alt det der …
  • Sommeren meldte sin ankomst, og jeg fandt drengenes shorts frem. De har begge en stak fra sidste år, både fra genbrug og fra de lange bukser, som jeg løbende laver til shorts når de ikke kan mere. Og de har rigeligt t-shirts liggende, da de begge bruger t-shirts i stedet for undertrøjer om vinteren. Så når lillebror nu også kan passe sine sandaler fra sidste år, og storebror kategorisk nægter at gå med sandaler, så kan jeg allerede erklære dem for sommerklar. Hvis det er ikke er luksus, så ved jeg ikke hvad er.
  • Jeg har også fundet mine egne sandaler frem, og da jeg bare bruger det samme tøj året rundt, er jeg også helt sommerklar for nul kroner.
  • Til gengæld skal jeg have ryddet ud i det tøj, som jeg har liggende på lager og afventer drengenes næste størrelse, de er begge begyndt at have holdning til deres tøj. Ikke mærker og udseende, men nærmere at det skal være blødt og behageligt. Så jeg allerede se, at noget af det tøj, der ligger og venter ikke har en snebolds chance i helvede for at blive brugt. Så nu ryger det dels til salg og dels videre til min venindes søn. Der er ingen grund til at gemme, bare for at gemme.
  • Plantet tomater og en enkelt agurk i mit drivhus. Måske bliver det til brugbar mad, måske ikke, men det er forsøget værd 🙂

Og nu vil jeg sætte mig til at rette de sidste steder i bogen, og så er den klar til at blive læst igennem af andre for første gang. Det er ganske angstprovokerende at lade andre læse mine tanker, men jeg er også ganske klar til at få bogen helt færdig, så den kan komme i hænderne på dem, som den kan hjælpe videre.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.