Frugal Friday

Frugal friday

Denne uge forsvandt mellem fingrene på mig, men var fyldt med dejlige ting, mandagsdate med min kæreste, en spændende konference med arbejde og masser af læse-timer med mine drenge. Jeg gider ikke lege med biler eller lego, men jeg kan (næsten) altid lokkes til at læse for mine unger.

I denne uge har vi/jeg:

  • Haft symaskinen fremme for at reparere lidt småting.
  • Strikket grydelapper af garn fra lageret. Det er planen, at de skal have en læderstrop, og lur mig om jeg ikke har noget læder liggende i hobby-gemmerne 🙂
  • Købt en “ny” genbrugstop til at supplere min lille udsøgte samling af tøj til #may30x30. Da jeg udvalgte tøjet blev det klart, at jeg manglede nogle ærmeløse toppe til sommer, og jeg fandt den perfekte top (billedet ovenfor) i den lokale genbrug til sølle tyve kroner. Haps.
  • Købt en bluse til en veninde – også i genbrugen – den er så meget hende, men hvis den skulle vise sig ikke at være sagen, så bærer jeg den fint tilbage igen. Så har jeg måske “spildt” 40 kroner, men hvis det lykkes, så har en veninde fået sit første stykke genbrugstøj, og det kan måske åbne for færre nykøb fremover.
  • Som jeg delte i verdens bedste facebook-gruppe, så består aftenens menu af wraps med “væltet køleskab”. Wraps er den perfekte måde at få brugt lidt ukurante rester og skubbe behovet for at handle en dag mere.
  • Måneden bød på udbetaling af feriepenge, skat og bonus, og alle pengene er røget direkte til investeringer – det er nu engang vores yndlings form for “shopping” 🙂

Nåede du at læse mit interview med “genboen”? Der er også gode spare- og investeringstips at hente, samt et bud på, hvordan man kan tænke sin økonomi lidt anderledes og opnå vilde resultater.

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.