0 In Strikkerier

Strikkenoter: Ny strikkeopskrift til salg

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket.

Lige i tide til påskeferien, fik jeg endelig udgivet min seneste strikkeopskrift. Blusen er en sommer-version af een af mine yndlingsopskrifter, nemlig NUUK, som jeg efterhånden har strikket en del gange til min egen garderobe. Jeg er vild med bærestykket.

Jeg har strikket blusen i CottonWool fra Garnudsalg,som er en blanding af uld og bomuld, og fungerer fint til sommertøj. Sidste sommer strikkede jeg en JUNI i samme garn, og den er virkelig lækker til de dage, hvor vi ikke rammer 30 grader.

Hvis du hellere vil strikke i et rent uldgarn, så tror jeg også, at Semilla Fino eller Bio Balance kunne være gode bud.

“Belønningen” for at være færdig med opskriften er, at jeg må strikke videre på en ide, nemlig en tyk version af SPIN. Jeg strikker i to tråde højlandsuld og en tråd superfine alpaca, og resultatet er chunky og lækkert 🙂 Det er ikke ligefrem rette sæson, men jeg har aldrig været en særlig fornuftigt strikker på det punkt, men så har jeg en lækker tyk sweater liggende til efteråret 🙂

God søndag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.