Frugal Friday

Frugal friday a la købestop

Denne uge har været lidt særlig på handlefronten, fordi jeg fik den impulsive ide mandag morgen, så vidt muligt at holde købestop ugen ud. Og nej, vi havde ikke handlet stort ind søndag til hele ugen – det havde ellers været lidt smart 🙂 Jeg har delt status undervejs, i verdens bedste facebook-gruppe, hvor et par andre også er hoppet med på vognen. Jeg har måtte handle nogle småting torsdag og idag, men det er ret imponerende, hvor langt man kan nå med det, som køkkenet allerede indeholder.

Denne uge har vi:

  • Handlet ganske lidt mad, men jeg måtte supplere med mælk, lidt frugt og andet torsdag, hvor jeg handlede for 99kr. og idag købte jeg vasketabs og toiletpapir – begge dele kunne teoretisk set havde været undværet, men der skal være en vis balance i, hvad jeg forventer at resten af familien vil acceptere. Og at tisse i haven, eller vaske op i hånden er bare ikke aktuelt 🙂
  • På grund af købestoppet, primært spist mad fra fryseren, og idag står menuen på gratis mad fra kærestens arbejde, og så er købestop jo ingen sag 🙂
  • Min kæreste har skiftet kæden på min cykel. Jeg cykler jo (glad) på arbejde hver dag, så der sker en vis slidtage undervejs, men heldigvis er en bivirkning ved at have en cykeltosset kæreste, at han selv kan vedligeholde/reparere vores cykler, hvilket sparer en masse penge. Og han hygger sig undervejs. Win-win.
  • Apropos cykler, så har vi solgt to af drengenes gamle cykler til den nette sum af 3000kr. En kombination af at købe kvalitet og løbende holde dem pæne gør, at de efter at være brugt til to børn, stadig holder prisen rigtigt fint. Og der er mange gode års brug tilbage i dem. Godt for miljøet og godt for vores økonomi.
  • Weekend skal foregå i laveste gear, med fokus på gratis og hyggelige aktiviteter, hvilket naturligvis dels er på grund af købestoppet, men dels også den måde vi lever på. Jeg vil gerne vise mine børn, at det bare handler om at være sammen, og at hygge ikke nødvendigvis involverer cafebesøg, shoppingcentre, legeland eller biografture.

Glædelig fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.