Frugal Friday

Frugal friday

Endnu en fredag, og endnu en frugal Friday, som indeholder det ugentlige tilbageblik på de små ting, som vi har gjort i ugens løb, for at skåne pengepungen og jordkloden, og foretage mere bevidste valg.

I denne uge har vi:

  • Levet af rester fra fødselsdagen eller rugbrød. Det er ren luksus, og ikke kun fordi det er billigt og lækker, men også fordi begge voksne i familien bruger mere energi end normalt, ovre på det der arbejde, og så er det fint at skrue lidt ned for ambitionerne.
  • Støvsuget mindre, og dermed sparet strøm, grundet pkt. 1. Vi går efter laveste fællesnævner på hjemmefronten i disse dage 🙂 Når energien skal fordeles mellem legeaftaler til ungerne og et rent hjem, så vælger vi det første.
  • Bagt muffins med chokolade fra julen, der har ligget frosset ned og var klar til at blive til banan-chokolademuffins. Jeg kan anbefale samme trick, hvis bedsteforældre oversvømmer huset med chokolade til påske 🙂 Så kunne storebror stolt dele fødselsdagskage ud.
  • Sagt ja tak til en kasse gamle jumbo-bøger fra en kollega. Storebror kan endelig læse selv, og mangler nyt læsestof. Når bøgerne er læst, så er planen at give dem til drengenes klasser, så bliver de ihvertfald brugt godt op. Det er skønt, når folk tænker på at sende ting videre fremfor at smide ud.
  • Igen lavet tricket med dåsesodavand fremfor 1,5 liters versionen til en gæstemiddag og der blev drukket op. Det virker altså. Det er måske ikke at bekæmpe MAD-spild, men stadig at bekæmpe spild.

Imorgen skal jeg holde workshop her, og der er stadig billetter til halv pris med koden Jane2019. Jeg er spændt på om investeringsfolk gider høre om minimalisme, men ellers så snakker jeg bare med dem, som dukker op. Vi kan altid lave en rundkreds, og tale lidt om tingene 🙂

God fredag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.