0 In Strikkerier

Ny strikkeopskrift: LUNA

Så er der dømt solskinssøndag, og jeg har sendt tre glade drenge ud og køre en tur i skoven, så jeg kan få fred til at sætte nyeste stikling på opskriftssamlingen til salg. LUNA er en nem sweater, som strikkes oppefra og ned (som alle mine opskrifter), så den kan nemt tilpasses til netop dine mål undervejs. Opskriften på LUNA er skabt for at lave en version af JUNI, som kan bruges hele vinteren, og i min verden er der ikke noget mere anvendeligt og klædeligt end en simpel v-neck sweater 🙂

Garnet er cottonwool og superfine alpaca fra Garnudsalg.dk, men jeg hører gerne, hvis du finder på andre lækre garn-ideer. Jeg er kæmpefan af at bruge, hvad du bare har liggende, fremfor at købe nyt. Lagerstrik er gratis strik, eller noget 🙂

De blå jeans på billedet er iøvrigt mit fantastiske genbrugskup fra januar, og de holder stadig form og farve så fint. Fik jeg sat, at jeg elsker genbrug. Apropos genbrug, så sælger jeg stadig overskudsstrik, så hvis du skal være efterårsklar men mangler strikketid, så kan det være vejen frem.

Nu vil jeg sætte mig ud i solen med kaffe og strikketøj indtil drengene kommer hjem og spreder deres sædvanlige “larm og støj”.

Hav en dejlig søndag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.