Købestop

Købestop evaluering – uge 5 og konklusion på august

Fredag sluttede august, så uge 5 er en lidt kortere end de andre, og dermed også lidt billigere end de øvrige uger.

Her er “ugens” forbrug:

  • Mad: 395 kr. Som jeg skrev igår, så har ugens mad primært bestået af rester og rugbrød, nem og billig uge.
  • Biftur: 400 kr. Igen, som jeg skrev igår, så var vi inde og De Utrolige 2. Det kan klart anbefales 🙂
  • Samlet: 795 kr. Det skal lige understreges, at vi taler om en kort uge, da august officielt stoppede fredag, men det har stadig været en billig uge vi slutter af med, særligt med tanke på de øvrige uger.

Jeg holder en pause fra at noteret vores forbrug så nøjagtigt, som jeg har gjort disse uger, men har jeg planer om at tage en måned mere til november. For at sætte lidt pause på forbruget op til december. Og måske for at komme december-forbrugskvalmen lidt til livs på forhånd, hvis det er muligt.

-0-

Konklusion på august

  • Det er dårligt timet at holde købestop i den måned, hvor drengene starter skole og fritidsaktiviteter. Det er en notorisk dyr måned, og særligt fordi drengene starter til en ny sport, hvor vi bare ikke har kunne finde alt som genbrug indenfor den tidsramme vi havde at arbejde med.
  • Det er særligt godt for vores madbudget at holde lidt nærmere øje. Vi har holdt os pænt under 1000 kroner for fire personer i denne måned, og det kan jeg ikke huske hvornår sidst er sket 🙂
  • Vi bruger mange penge på cykler 🙂
  • Der findes mange definitioner på købestop, min version handler meget om bevidst forbrug, og om at bruge pengene der, hvor det skaber livsglæde for vores lille familie (= sushi og cykler).

Nu er jeg bare spændt på at se om madbudgettet stiger helt vildt, når jeg ikke skal skrive tallet sort på hvidt her på bloggen…!

Hvordan er købestoppet gået for dig? Hvis du altså har været med.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.