Købestop

Købestop evaluering – uge 3

Det er lidt mere købe end stop over denne uges evaluering. Men igen, alle køb har været planlagt forud og har direkte tråd til der, hvor lykken findes for vores familie, så jeg kan sagtens stå inde for det hele.

Men lad os bare få svesken på disken, her er ugens forbrug:

  • Mad: 646 kr. Vi holder os stadig godt under budget, og får kigget lidt dybt i fryseren, men vi spiser rigelig med sund god mad hver dag, så jeg forstår ikke helt, hvordan madbudgettet normalt ligger noget over dette beløb.
  • Skolemælk: 162 kr. Lillebror vil gerne have skolemælk, modsat storebror, som slet ikke drikker mælk, så det har vi bestilt til ham.
  • Benzin: 500 kr.
  • Udstyr:
    • Ny cykel til storebror : 3200 kr. Som jeg skrev, så går vi all in på cykler til hele husstanden, til gengæld vælger vi dem ofte til fordel for bilen og cykler tit ture sammen alle fire. Vi er lige kommet hjem fra 15 km søndag-cykeltur. Det er ren luksus for os, og drengene følger fint med, selvom de naturligvis hellere ville en tur i legeland eller tivoli 🙂
    • Nyt udstyr til at opfriske lillebrors arvecykel: 420 kr.
    • Ekstra nummerplade til bilen: 148 kr. Et lovkrav, når den nye cykelholder sidder på bilen, så det køb sprang vi ikke over.
  • Samlet: 5.076 kr.

Absolut en dyr uge, men nu er begge drenge godt kørende på cykelfronten, så næste uge burde være noget mere normal 🙂

Bonus-info, så har jeg ikke brugt en eneste krone fra min egen konto denne måned. Jeg cykler til og fra arbejde og har holdt mig fra alle genbrugsfristelser på vejen frem og tilbage. Så på den front, der kan man rent faktisk tale om købestop 🙂

Hvordan er din uge gået?

God søndag derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

En kommentar

  • Gitte

    Her er der også brugt en del penge. Efterhånden er det svært at finde brugt regntøj i str.140 og 170, så det og gummistøvler blev købt fra nyt.
    Den ældste arver et par næsten ubrugte Ilse Jacobsen gummistøvler og kan passe sit regntøj fra sidste år.
    Efter at have søgt nettet tyndt , endte jeg med at købe bukser og bluser fra nyt til lillebror, synes efterhånden som de bliver større at udbuddet af brugt begrænser sig.
    Der er også lige det med tiden, nogle gange må man bare bide i det sure æble og vurdere hvor lang tid det skal tage at købe noget tøj ?

    Ellers har ugen stået på madplan og fornuftigt forbrug.
    Ingen dims, take away eller ugeblade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.