0 In Anbefalinger

Anbefaling: I-love-green.dk

Indlægget indeholder affiliate links. Det betyder, at jeg får en procentdel af salget, hvis du kan bruge anbefalingen og følger linket.

Dagens anbefaling er en webshop, som kombinere to af de ting, som jeg elsker mest. Bæredygtighed og iværksætteri. Det er naturligvis vigtigt, når store virksomheder ændrer retning og dropper engangsplastik eller sætter pant på plastikposer. Men jeg tror på, at den grønne revolution også skal komme nedefra, fra små iværksættere, der tør sætte den grønne vej over muligheden for at tjene hurtige penge ved at sælge billigt bras.

Jeg prøver at bruge den taletid, som jeg har via bloggen, til at sætte fokus på netop disse grønne iværksættere, og Ilovegreen.dk er netop en webshop, der sælger lækre bæredygtige produkter og som jeg håber vil få en kæmpe succes fremover.

Særligt vil jeg fremhæve, at de sælger disse kopper, som jeg har store planer om skal erstatte de papkrus, som jeg lige nu bruger på mit arbejde fordi min sædvanlige termokaffekop ikke passer i maskinen. Og når vi engang skal skifte håndklæder ud på badeværelser eller viskestykker i køkkenet, så ved jeg klart, hvor jeg skal lede.

Alle som har læst med på bloggen i mere end fem minutter ved, at jeg foretrækker at få de ting vi allerede har til at vare længere, fremfor at købe nyt. Men når noget er slidt op, så er det også vigtigt, at vi lægger vores penge hos de “rigtige virksomheder”. På en måde, så viser vi med vores køb, hvad vi gerne vil have mere af. Så lad os støtte op om de grønne alternativer næste gang. Så hepper vi sammen på, at grønt iværksætteri rent faktisk kan redde verden. Det har jeg nemlig brug for at tro på. Hvad med dig?

God aften derude.

-0-

Husk, at du kan følge mig på instagram eller bloglovin

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.