Frugal Friday

Frugal Friday

Frugal Friday er min ugentlige beskrivelse af de små ting, som jeg har gjort i løbet af ugen for at spare penge, spare tid og leve et mere nøjsomt og lidt grønnere liv. 

  • Jeg havde det bedste held i genbrugen lige før jul, og fandt ikke bare et par jeans, men mine nye absolutte yndlings jeans til bare 30 (!) kroner. Jeg har haft dem på hele juleferien, og de sidder godt, er behagelige og holder formen uden at få “knæ” efter en dag eller to. Hurra. Og igår fandt jeg sørme et par mere, af samme slags, men sorte, og med en ødelagt syning i baglommen. Syningen er hurtigt fikset, og så kan jeg sende 50 procent af mine nuværende jeans på pension i den lokale genbrug, for jeg ved bare at disse to par bliver brugt 100 procent af tiden.
  • Kæresten havde overskudsmad med hjem fra hans kantine mandag. Vi kunne kun spise 1/3 af portionen, så nu ligger der aftensmad til to aftener mere i fryseren til en dag, hvor vi har travlt. Gratis og nem mad, det er det rene luksus.
  • Jeg mangler viskestykker, så forleden købte jeg en fin, lyseblå dug, som skal klippes op og sys om a la her: https://projecthandmade.dk/2016/02/29/1434/
  • For at blive i køkkenafdelingen, så er jeg ved at strikke nye karklude. Jeg kan strikke en hver dag, bare på togturen frem og tilbage til arbejde, og det er et fint projekt, der ikke kræver nogen form for tankevirksomhed.
  • Den sidste sweater, som jeg strikkede til mig selv blev ikke helt som jeg havde tænkt mig, så jeg trevlede det sidste stykke op, og strikkede det om igen. På den måde kunne jeg sørge for, at sweateren rent faktisk bliver brugt, frem for at ligge ubrugt i skabet. Og jeg fik lidt mere strikketid ud af garnet 🙂

Nu vil jeg kaste mig over et glas rødvin og strikke en karklud mere. God weekend derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.