DIY

Ny yndlingsnederdel

thumbnail_img_4798

Jeg havde min ny-syede nederdel på for anden gang i dag. Jeg er SÅ glad for den. Der manglede netop sådan en tyk nederdel i min garderobe til efteråret/vinteren for at give lidt afveksling til jeans i hverdagene. Allerede nu kan jeg forudse, at jeg kommer til at bo i den 🙂

Nederdelen er syet af en meter tyk jersey fra stof & stil. Jeg klipper et 90 cm bredt stykke og syr stykket sammen i siden, så det danner et rør. Herefter bukker jeg røret sammen på midten, så det ligger dobbelt. Til sidst syer jeg elastisk i den ende af røret, som er åbent. Jeg syer først elastikken fast hele vejen rundt, og bukker den derefter ned een gang, og syer tæt zigzag hele vejen rundt, så man ikke længere kan se elastikken.

Den sorte sweater på billedet er endnu en REDY sweater, opskriften er lavet af Ankestrick, og jeg er stor fan af det helt enkle design. Den kan virkelig anbefales.

img_4814

Fredag aften gik med at montere de mange bestilte strikkeprojekter, som jeg har strikket på de sidste uger, og det hele er nu klar til at blive sendt ud i verden, så mine venners børn er klar til vinteren. På billedet ovenfor er der cirka halvdelen at de færdige projekter. Og nu må jeg endelig starte på en ny sweater til mig selv 🙂

God aften derude.

 

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.